Automobilio remontas- nemenkas iššūkis

Dažnai šiomis dienomis,  Vilniečių  užduodamas klausimas: kur patikimai suremontuoti automobilį? Kuris automobilių servisas yra geriausias tiek kainos, tiek kokybės atžvilgiu? – Turbūt kiekvienas savo pažįstamu rate girdėjote istorijas, kaip automobilių servisai yra suremontavę automobilį per aukštomis kainomis, arba paslaugas suteikę nekokybiškai ir dėl to klientas patyrė finansinius nuostolius. Šiandienos straipsnyje pasistengsime atsakyti į šiuos bei kitus klausimus. Tikimės, jog pateikta portalo informacija bus naudinga ir galėsite pasimokyti iš kitų klaidų,

Autoserviso pasirinkimas:

  • Atsiliepimai iš vartotojų. Šiais laikais tai galima nesunkiai padaryti interneto pagalba. Ypač padeda tokie įrankiai kaip rekvizitai, arba Google maps’uose esantys reviews parašyti realių vartotojų. Savaime suprantamas dalykas, reikia vengti neaiškių automobilių meistrų, apie kuriuos yra parašytas atitinkamas skundų kiekis.
  • Aiškus kainynas. Jei pavyzdžiui Jus domina tepalų keitimas, ar važiuoklės remontas internetu galite aiškiai paskaičiuoti savo automobilio remonto sąmatą, ar bent jau turėti orientyrą. Tačiau ne visi autoservisai juos rodo. O dar blogiau, kuomet autoservisai veikia neoficialiai, arba neišrašo sąskaitų faktūrų. Tokiu atveju yra ne tik nesumokami mokesčiai valstybei, tačiau kartu padidėja rizika likti apgautam dėl nekokybiškai atlikto remonto. Pavyzdžiui, jei auto meistrai padarė kokią nors klaidą, Jus turite faktūrą kuri įrodo, jog paslaugas pirkote būtent iš nurodyto autoserviso. O kuomet jos neturite, galite likti ant „ledo“.
  • Lokacija. Peržiūrėkite automobilių autoservisus esančius arti Jūsų namų arba darbovietės. Taip sutaupomas laikas ir pinigai. Tai ypač svarbu turint griežtai sudėliotą dienotvarkę.
  • Bendra autoserviso aplinka. Patalpos nebūtinai turi būti su stikliniais gražiausiais fasadais ir naujausia technika. Tačiau turi būti palaikoma švara, tvarkingas klientų aptarnavimas. Taip pat vertėtų pasidomėti kokie automobiliai servise yra remontuojami.

Kaina nėra svarbiausias aspektas

Lyginant autoservisų paslaugų įkainius, reikia nepamiršti lyginti panašaus lygio autoservisus, o ne bendrą sąmatą. Kaip pavyzdį galime paimti kur nors neoficialiai dirbančius automobilių meistrus garažų masyve ir profesionalų autoservisą. Greičiausiai, mažesnes kainas galės pasiūlyti „garažiniai“ meistrai, tačiau niekas negarantuos už atliekamą darbų kokybę. Dažnu atveju po tokių „meistrų“ remonto, automobiliui padaroma dar didesnė žala, kadangi reikia pašalinti ne tik atsiradusį defektą, tačiau ir remonto metu atliktas klaidas. O tai tiesiogiai įtakoją laiko ir pinigų sąnaudas.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.