Vedate savo veiklą, kuriai reikia išrašyti sąskaitas? Tokiu atveju siūlome išbandyti sistemas, kurios veikia ne tik labai greitai, tačiau ir paprastai. Liūdna, kad šiais laikais vis dar yra žmonių, kurie išrašo sąskaitas popieriniu variantu. Tai ne tik nereikalauja daug laiko, tačiau taip pat ir yra neekologiška.

Viena iš geriausių opcijų, kuri šiuo metu sulaukia bene daugiausia laiko yra saskaita123.lt. Svarbiausia yra susipažinti su galimybėmis, kurios dažniausiai skatina jas rinktis ir tuo pačiu vesti apskaitą kur kas paprasčiau.

Funkcijos

Sistema turi labai daug funkcijų. Kelios, kurios dažniausiai sulaukia daugiausia dėmesio, pateiktos žemiau.

  1.     Sukonfigūruokite pasikartojančią sąskaitą sistemoje, sistema sugeneruos sąskaitą pagal Jūsų nustatymus ir nusiųs ją nurodytu el. paštu.
  2.     Pridėkite dalinį mokėjimą sąskaitai banko pavedimu, kortele ar grynaisiais.
  3.     Sukurkite projektą, priskirkite jam numatomą pabaigos datą, klientą, biudžetą ir sąskaitas bei sąnaudas. Tokiu būdu sekite projekto pelningumą ir eigą.
  4.     Siųskite sąskaitą klientui tiesiai iš mūsų sistemos, bei matykite, kada klientas perskaitė laišką.
  5.     Matykite visas išrašytas sąskaitas, pagal laikotarpį, serijos numerį, veiklą ir pan.
  6.     Ir kitos galimybės.

Planai

Sąskaita123 suteikia galimybę rinktis vieną iš Jums labiausiai tinkamų planų. Šiuo metu yra tokie:

  • MINI
  • INDIVIDUALUS
  • VERSLAS

Pagal planą galėsite džiaugtis labai įvairiomis funkcijomis, kurios suteikia galimybę atlikti daugiau arba mažiau darbų. Tai gali būti:

  1. Sąskaitų limitas
  2. Veiklų/įmonių skaičius
  3. Banko sąskaitų skaičius
  4. Sąskaitų ir sąnaudų eksportavimas
  5. Daliniai mokėjimai
  6. Ir t.t.

Sekite patarimus

Galiausiai, siūlome nepamiršti, kad sąskaita123 blog‘as yra puiki informacijos šaltinis, kuris gali padėti būsimam arba jau esamam specialistui kur kas paprasčiau sekti naujinius ir tuo pačiu tinkamai žengti žingsnius freelancerio kelyje.

Gera, kai sąskaitų išrašymas yra toks paprastas darbas. Tokiu atveju galima kur kas daugiau laiko skirti savo veiklos vedimui. Galiausiai, juk tai irgi turi būti malonumas, o ne arbas. Ne veltui vis daugiau žmonių ir renkasi freelancerio duoną.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.